Tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden, joka tarkoittaa, että voit lähettää palautuspyynnön 14 päivän sisällä siitä, kun olet saanut tuotteen. Joudut maksamaan palautuskustannukset itse.

Jotta palautusoikeus on voimassa, tuotteen täytyy olla samassa kunnossa kuin se oli silloin, kun sait sen, sen pitää olla käyttämätön ja etiketin täytyy olla siinä kiinni sekä sen täytyy olla alkuperäisessä pakkauksessa. Tarvitset myös kuitin tai todistuksen ostoksesta. Jos haluat tehdä palautuksen, ota meihin yhteyttä osoitteeseen

Jos palautuksesi hyväksytään, lähetämme sinulle palautus etiketin ja ohjeet kuinka ja minne lähettää tuote. Palautukset jotka on lähetetty ilman tätä toimenpidettä, ei hyväksytä.

Vauriot ja Ongelmat
Tarkista tilauksesi välittömästi sen saadessasi, ja kerro meille heti, jos tuote on puutteellinen, vahingollinen tai jos olet saanut väärän tavaran jotta voimme korjata virheen.

Poikkeudet / tavarat joille ei ole palautusoikeutta
Tietyn tyyppisiä tavaroita ei voida palauttaa, kuten esimerkiksi pilaantuvat tuotteet (ruoka, kukat tai kasvit), mukautetut tavarat (erikoistilaukset), ja henkilökohtaiset tuotteet (esimerkiksi kauneustuotteet). Emme myöskään vastaanota vaarallisia- tai palavia aineita sekä kaasuja sisältäviä tuotteita. Jos sinulla on kysymyksiä johonkin tiettyyn tuotteeseen liittyen, otahan meihin yhteyttä. Valitettavasti emme voi ottaa palautuksia vastaan koskien lahjoja ja lahjakortteja

Vaihto Nopein tapa varmistaa, että saat mitä haluat, on että palautat tavarasi, ja kun palautus on saapunut, teet uuden ostoksen uudelle tuotteelle. Rahan palautus Ilmoitamme sinulle kun olemme saanut palautuksesi sekä tarkistanut sen, ja ilmoitamme sinulle mikäli rahasi palautetaan sinulle. Jos rahat palautetaan, palautus tehdään maksutavasta riippuen. Muista, että palautuksessa saattaa kulua jonkin verran aikaa pankkisi tai luottokorttiyhtiön takia sekä maksun prosessoinnista johtuen.